Ако човешкият род иска да оцелее, трябва да замени сегашния си убийствен начин на съществуване с нов подход, така обединяващ духовните и материалните ценности, че човешкият потенциал да получи пълно развитие. Бабаджи и 18-те сидхи практически ни показват такъв подход.”

Думи на някои от 18-те безсмъртни:
“Този, КОЙТО ПРИТЕЖАВА ЗНАНИЕ, …може да достигне безсмъртие, да придобие преобразено тяло, вечно младо, свободно от старост и слабости…” (стр. 109)
“Преди да се работи върху душата и духа, е необходимо да се отстранят недостатъците на низшите тела – физическото, психическото и умственото.” (стр. 111)
“Душата на човека е подвластна на СЪДБАТА, ОПРЕДЕЛЕНА ОТ МИНАЛИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ. Не e вярно, че Господ самолично предопределя участта на всеки човек.” (стр. 112)
Изумително (!): На стр. 134 се твърди, че учител на Бабаджи е Боганатар, който в различните транскрипции звучи като Богар или Болгар. Т.е. учител на Бабаджи е древен българин!!! По-късно Богар става исвестен като Лао Дзъ и в период от 200 години обучил в Китай хиляди ученици. Като Лао Дзъ Болгар живял 12000 години… Живял е и в Южна Америка…

Leave a comment