Древни цивилизации на Балканите

Има повече от 100 древни каменни мегалити в България, които са служели за производство, съхранение и разпространение на енергия, транспорт, баланс, предсказване, безсмъртие, съживяване на мъртви, даване на нов живот, възкръсване, свещено единство, по същия начин както известните пирамиди в Египет, Южна Америка, Китай, както и в цяла Азия, Европа, Австралия, Африка, Южна и Северна Америка и по цялото земно кълбо.

7_functions_of_the_pyramid

В България това са Перперикон, наскоро откритата пирамида в с. Петко Славейков, Мадарския конник и крепостта в Странджа, каменни свещенни мегалити по цяла Стара планина, Царичина, ниши, тунели и пещери, изкопани от хора под земята в Родопите. Има сведения за Витоша. Все още търся такива за Рила и Пирин, като се движа по карта на гео-магнитното поле около Земята.

Това е една от пирамидите в България, не по-различна от всички останали по земното кълбо.

 

Може би най-необяснимото “съвпадение” от всички е открито от Чарлс Пиаци Смит(1819-1900), които бил уважаван учен в Шотландия, занимаващ се с астрономия. В книгата си “Наследството на Голямата пирамида” (1877г) публикува дадените по-долу илюстрации с обяснението, че пирамидата лежи на 31 градуса източна ширина и 30 градуса северна ширина.

31-вият меридиан е най-дългият земен меридиан, а 30-ият паралел – най-дългият земен паралел. Те се пресичат на едно единствено място и това място е платото край Гиза. Оттук следва, че пирамидите лежат точно в центъра на цялата земна маса на света и я разделят на четири равни части!

Карта:

map 31 meredian

Има и точно съответствие от звездите към Земята:

orions belt

Ванга някъде казваше :
“Какво сте тръгнали по Египет да гледате пирамиди в България също има!”
Цитирам по спомен.

Има поне три карти, които намерих, чертани по намерени вече пирамиди, с цел да се направи по-подробна карта. Поне два лъча минават през България:

map_1Свети Петър Света София Фарима

map_2Балбек

map_3Балбек

 

 

Има естествено болен руснак, направил 3Д интерактивна google earth карта, която може да посетите на:

http://geolines.ru/eng/publications/HISTORIC-GEODESY/HISTORIC-GEODESY_217.html

в края на страницата, нужно е инсталиране на google earth плъг-ин.

Известни още като Unified Vector Grid, или UVG.

За да видите пълна карта на цветето на живота в реалност на Земята, ви трябва само

– google earth: http://earth.google.com

– uvg плъг-ин: http://www.vortexmaps.com/docs/UVG-grid-compiled-by-B-Hagens.kmz

В Google Earth, отворете Файл -> Oтвори (File -> Open) и отворете, където сте запаметили плъг-ина.

 

За сега, наблюдавам, че различните 3Д карти се разминават – едни показват само един паралелен лъч през България, други два пралели и то на друго местоположение. Продължавам да дълбая! За сега съм склонна да вярвам на Б. Хегинс, които е световно известен от столетие, картата му съвпада и с повечето други находки, така че окончателно един паралел, пресечен с четири  меридиана на кратко минават през България, като още един 5ти минава много близо до границата ни със Сърбия.

flowr-of-life-map

map BulgariaПаралела пресича точно София и минава през градовете в подножието на Стара планина от южната страна. Първият меридиан пресича паралела в Област София, Община Елин Пелин. Вторият и третият се пресичат точно в града на паралелните улици – Стара Загора. Третият минава през Шабла и Генерал Тошево.

map Bulgaria 2

Вторият и третият мередиан се пресичат точно в града на паралелните улици – Стара Загора. Е, и ако и това е “случайно”!?!@#

Източници:

http://www.sibir.bg/blog/yvellyna/?catID=15196

http://survivalcell.blogspot.com/p/spatial-relationship-of-great-pyramid.html

http://users.telenet.be/kenneshugo/Flower%20of%20Life.htm

http://geolines.ru/eng/publications/HISTORIC-GEODESY/HISTORIC-GEODESY_217.html

http://www.vortexmaps.com/docs/UVG-grid-compiled-by-B-Hagens.kmz

http://earth.google.com

Leave a comment